Salgshest vinner av 3-årstest sprang

Royal Butterfly e. Tobajo Picez  u. Roshana M (e. Jimtown / Concorde) vant 3-årstesten i sprang på Stall-K 22.august med  8,5 i teknikk, kapasitet, galopp og ridbarhet. Den fikk da en sprangindeks på 8,5. Eksteriørindeksen ble 8 og resultatet ble til slutt 8,30. Den var den eneste blant de 3-årige spranghestene som oppnådde kvalitetsklasse I. Mankehøyden ble målt til 168 cm.

Royal Butterfly ble vist til kåring i Norsk Varmblod som sprangbetonet hingst i februar 2010 (dommer Magne Lilleeng dømte også her), da oppnådde den karakterene  8 (type), 7.5 (hode-hals-kropp), 8 (bein), 6 (skritt), 8 (trav), 8.5 (galopp), eksteriør helhet 7.5 og i Sprang: 7 (teknikk) – 7.5 (kapasitet) – 7.5 (temperament).  Mankehøyden ble målt til 166 cm – altså vokst 2 cm på 6 mnd! Den har stått i tilridning hos berider Inger Bugge siden den ble vist i februar.

Hingsten er TIL SALGS, prisantydning 200.000,- inkl MVA. Planen er at hingsten skal prøves for kåring i Dansk Varmblod i høst.

 

Legg igjen en kommentar

© 2024 Johnsten.no