Royal Butterfly

Norsk Varmblod, Oppdretter: Stall Johnsten.
Født 2007
e. Tobajo Picez / Jimtown / Concorde
168 cm
Eier: Andreas Høiås
Kåret i Norsk Varmblod 2011

Kåringsnemdas kommentar: “En typisk spranghest. Den er en vakker hest, av meget god type og med meget godt uttrykk. Vi vil gjerne se at det er en hingst på langt hold og denne synes vi er et godt eksempel på ridehesten vår. Den er født i Norge, det er vi selvsagt glad for. Den har en vakker kropp, den har en særdeles velbalansert og god spranggalopp med god bakbensaktivitet. Den har avlagt en meget god sprangprøve her denne uken og også vunnet en regional 3-årstest i sprang.

Testrytter Torben Frandsens uttalelse: Jeg synes den gjør det riktig fint, jeg har en god fornemmelse på den. Den har et enkelt nedslag, men forsøker med en gang å rette feilen. Det er den riktige innstilling, så i det hele tatt riktig fint.”

Video

Berider Inger Bugge (tilridning og utdannelse i sprang f.o.m. februar 2010): «Meget høflig hingst, veldig ridbar. Godt temperament, gir en veldig rytterfølelse, meget godt balansert i forhold til alderen. Modig, og utvikler seg meget positivt i sprang».

Royal Butterfly er en høyreist hingst med veldig gode bevegelser i trav og galopp. Den ble Norges tredje beste føll (Eliteskuet 2007) med karakterene 9-9-9. Beste hingsteføll (klasse 1) i NV Region 2. Vinner av 3-årstesten i sprang på Stall-K 22.august 2010 med 8,5 i teknikk, kapasitet, galopp og ridbarhet vist av Inger Bugge. Den fikk da en sprangindeks på 8,5. Eksteriørindeksen ble 8 og resultatet ble til slutt 8,30. Den var den eneste blant de 3-årige spranghestene som oppnådde kvalitetsklasse I.

Prisbetingelser
Tilgjengelig på fersk og transportsæd, 25.april til 15.juli 2011, muligens frossen. Prisbetingelser kommer om kort tid.

Stasjon
Fersk og transportsæd: Tobajo Sporthorses i Sarpsborg, www.tobajo.no.
Transportsæd og ev frossensæd: RR Reierstad Ridehest / Veterinær Unn Reierstad på Kløfta 5 mil nord for Oslo / 2,5 mil øst for Gardermoen, tlf 957 55 692, www.reierstadridehest.no.

      Cortez (Holst.) Elite SWB   Cor De La Bruyere (Holst.)  
        Ohlala (Holst.) St.pr.st  
  Tobajo Picez (NWB), 2.pr      
 
      Picina (SWB) (67) 2.pr   Pik Trumpf (Hann.)  
        Alexine (SWB) (67) 22576  
     
 
      Jimtown (KWPN)   Darco (BWP)  
        Wulia (KWPN) keur pref prestatie – Amor (Holst)  
  Roshana M (KWPN) DS      
 
      Gendlin (KWPN) ster   Concorde (KWPN) keur pref  
        Cendelin (KWPN) STB – Naturel (KWPN) keur  

Full stamtavle med slektskapsinfo finner du her.

Bilder

Foto: Avlshest.no

Artikler

 

© 2024 Johnsten.no